23948sdkhjf

ISS-grunden - boliger og erhverv

København NV, Danmark

Fase
Forberedelse
Størrelse
16.500 kvm
Start
Ultimo 2020
Slut
2024
Kategorier

Det tidligere ISS-hovedkvarter mellem Møntmestervej og Rentemestervej i Københavns Nordvestkvarter bliver omdannet til et bolig- og iværksætterkvarter. 

Grunden er 15.000 kvm, og med en bebyggelsesprocent på 110 procent har bygherren Calum byggerettigheder til i alt 16.500 kvm. Heraf er 6.000 kvm erhverv og 10.500 kvm boliger, der forventes at blive opført over en 4-årig periode.

I området er tænkt såkaldet byggefællesskaber på minimum 2.400 kvm med 25 nye boliger med plads til ca. 60 beboere. Baghusene er tænkt opført som råhuse på fire byggefelter, hvor fx 6-8 familier/ beboergrupper har mulighed for selv at få indflydelse på det endelige udtryk.

Familieboliger skal fylde ca. 7.000 kvm med ca. 75 nye boliger og plads til ca. 170 nye beboere. 

Masterplanen lægger op til, at kreative erhverv i den del af området, der vender ud mod Rentemestervej. Det kan for eksempel være gallerier, arkitekter eller reklamebureauer.

Endelig bevarer man projektet Demokrati Garage, der har til formål at styrke demokrati, fællesskab og deltagelse – blandt andet ved at omdanne de tidligere autoværksteder på Rentemestervej 57 til et åbent og levende demokrativærksted, et urbant byrum og mødested til gavn for byen og lokalsamfundet.

Centrale aktører
  • Werk Arkitekter ApS
    Arkitekt
  • Calum A/S
    Bygherre
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.078