23948sdkhjf

Toftegårds Plads - helhedsplan

Valby, Danmark

Adresse
Toftegårds Plads
2500 Valby
Kategorier

Landskabstegnestuen Schønherr samt Rolvung og Brøndsted Arkitekter har udarbejdet parallelopdrag om den nye udformning af det gamle trafikknudepunkt Toftegårds Plads i Valby.

Pladsen formes som et bølget landskab med grønne bakker og dale, hvor Valby Bibliotek integreres i terrænet og derved indgår som en del af pladsen. Det bølgede landskab af tegl skaber læ og rumlig variation, der skaber en enkel og fleksibel ramme om både ophold, arrangementer og leg. I pladsens midte er en skålformet lavning med springvand, der tænkes som et naturligt midtpunkt og mødested. Terrænet er trods de bevægede kurver formet, så det er tilgængeligt for alle.

Som et forslag kan der på pladsen indplaceres boliger og en endnu udefineret offentlig institu­tion, med det formål at øge aktivitet og mulighedsfelt yderligere for brugen af Toftegårds Plads.

Centrale aktører
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.093