23948sdkhjf

Den Grønne Rute - byudvikling

Holstebro, Danmark

Fase
Forberedelse
Budget
74 mio. kr.
Kategorier

Projektet "Den Grønne Rute" skal åbne bydelen Trekanten i Holstebro op med et rekreativt stiforløb, forbindelsesveje og nye indgange til områdets skjulte arealer.

Holstebro Kommune og de tre boligselskaber Lejerbo, NordVestBO og Boligselskabet Holstebro står bag projektet med hjælp fra arkitektfirmaet Gehl Architects.

I skitseprojektet er der udsigt til nye ankomstpladser, nye nyttehaver, picnicområder, ny beplantning og åbne forhaver i forbindelse med stien. Der kommer ny belysning, belægning, farver og andre elementer, der skaber tryghed og overblik.

Stiforløbet er et netværk af stisystemer, der både åbner op for bevægelse på tværs af området og binder Trekantens syv boligafdelinger sammen med de tilstødende områder. Midt på ruten er der i skitseprojektet "Den Grønne Plads", som skal være et nyt samlingssted og destination for hele byen.

Centrale aktører
  • Gehl Architects ApS
    Arkitekt
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.094