23948sdkhjf

Ny opgraderet lagerfacilitet - NOL

Roskilde, Danmark

Kontrakt
Totalentreprise
Fase
Forberedelse
Størrelse
6-10.000
Adresse
Frederiksborgvej 399, Bygning 214
4000 Roskilde
Kategorier

Projektering og opførelse af Ny opgraderet lagerfacilitet - NOL.
Udbuddet omfatter som udgangspunkt kun etablering af ny opgraderet lagerfacilitet (NOL) til alt affald i medfør af Folketingsbeslutning B 90. For at NOL kan fungere skal der også etableres tilknyttede funktioner: modtagestation, håndteringsfacilitet, administrationslokaler og evt. udstillingsfacilitet. Dansk Dekommissionering varetager som udgangspunkt selv etablering af de tilknyttede funktioner. Afhængig af beslutning om endelig placering af NOL samt nedrivninger og udnyttelser af andre bygninger på Risø kan dele af ydelserne i forbindelse med de tilknyttede funktioner indgå i den udbudte aftale.
Lagerfaciliteten vil beslaglægge et areal på 6-10.000 kvm og blive op til 15 m høj. Der vil være behov for, at en del af bygningen bliver en lukket bygning med klimasikring, mens der for en del af lageret alene er brug for en såkaldt kold lade (overdækning). Hele bygningen vil få samme facade, så den fremstår som en bygning. Af hensyn til sikring af bygningerne mod fremtidigt højvande og stormflod skal NOL etableres med gulv beliggende mindst 4 meter over havoverfladen (kote +4). Der vil være et behov for en arkitektonisk bearbejdning af bygningens facade således, at den visuelle påvirkning begrænses i det omfang, det er muligt uden, at der gives køb på de sikkerhedsmæssige, tekniske og driftsmæssige krav til bygningen.

Centrale aktører
  • Dansk Dekommissionering
    Bygherre
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.095