23948sdkhjf

Hersted Industripark - masterplan

Albertslund, Danmark

Størrelse
1.600.000 kvm
Slut
2045
Kategorier

Albertslund kommune har udarbejdet en masterplan for den 160 ha store Hersted Industripark. Planerne er at omdanne området til en bæredygtig bydel med 12.000 nye boliger, 24.000 ny borgere og flere tusinde nye arbejdspladser.

Udviklingen af Hersted Industripark skal ske i tre faser og forventes tidligst færdigt i 2045. I Første fase forbindes området med den nye letbane via en ny bygade. Dertil kommer rekreative områder og et urbant bydelscenter i området ved stationen. Senere kommer etableringen af de mere skovnære områder.

I masterplanen deles Hersted Industripark op i 11 nye kvarterer med nye bebyggelser og beplantning. Hver især vil de have deres særegne karaktertræk, der relaterer sig til områdets historie og omgivelserne. Kvartererne bindes sammen af rekreative boulevarder, langstrakte parker på nedlagte veje, og grønne områder til idræt og leg. Den nyeste by- og transportteknologi kommer også til at spille en understøttende rolle i den fysiske og digitale infrastruktur ved at gøre færdslen i området både let tilgængelig, sikker og komfortabel. Blandt andet kommer førerløse busser, digitale informationsstandere, intelligent gadebelysning og super-cykelstier til at sætte nye standarder for, hvordan man skaber en moderne og grøn bydel.

Hovedprojekt
  • Hersted Industripark - masterplan
Underprojekt(er)
Centrale aktører
  • Albertslund Kommune
    Bygherre
  • Urban Creators ApS
    Rådgiver
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.172