23948sdkhjf

Frederikshavn Boligforening, afd. 14 - Lindebo - boliger

Frederikshavn, Danmark

Kontrakt
Hovedentreprise
Fase
Udbud
Budget
92 mio. kr.
Start
Juni 2020
Slut
2023

Projektet omfatter renovering af i alt 192 boliger fordelt på 13 blokke i 2 etager og 48 gårdhavehuse, beliggende på adresserne Niels Juels gade 20-30, Randersgade 26-52, Vejlegade 7-19, middelfartsgade 2-42 og Kertemindegade 7-53, 9900 Frederikshavn. 

Bebyggelsen er opført i 1973, og den trænger til en opdatering til nutidige krav og behov. Blandt andet sikres det, at der etableres tilgængelighedsboliger, så boligforeningen fremover kan tilgodese beboere med for eksempel gangbesvær eller handicap. Således bliver boligerne i stueetagen i ni blokke lavet om til tilgængelighedsboliger, og det samme bliver 24 af gårdhavehusene.

De samlede arbejder omfatter delvis renovering af klimaskærm med udskiftning af tage på gårdhavehusene, en reetablering af teglfacader ved indblæsning af supplerende isolering samt udskiftning af enkelte sten og omfugning i fuldt omfang.

Alle vinduer og døre bliver skiftet, og køkkener og badeværelser samt tekniske installationer skiftes i fuldt omfang i de boliger, hvor der etableres tilgængelighedsboliger og bliver renoveret i de resterende boliger. Alle boliger får etableret mekanisk udsugning og nye emhætter.

Centrale aktører
  • Frederikshavn Boligforening
    Bygherre
  • MT Højgaard A/S
    Hovedentreprenør
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.094