23948sdkhjf

Nuuks Plads

København N, Hovedstaden, Hovedstaden

Fase
Planlægning
Størrelse
10000 kvm

2L Projektudvikling, der i efteråret 2019 overtog Nuuks Plads på Nørrebro i København, har planer for en større omdannelse af området.

Visionen indebærer, at man bevarer Nyrops Arkiv og genanvender Koppels Magasin. Samtidig fjerner man en mellembygning for at skabe en ny sammenhæng ved at etablere to nye fløjbygninger mellem Nyrops Arkiv og Koppels Magasin, der danner en ny sammenhæng og et nyt byrum mellem bygningerne. Langs Nyrops Magasin dannes der en åbning til byrummet, således at Nyrops bygning opretholdes som en selvstændig bygning, og dermed skabes der et gaderum langs Nyrops Arkiv. Stueetagerne i de to fløje og i Nyrops Arkiv vil være transparente og åbne med plads til spisesteder, kulturelle aktiviteter eller lignende.

Højden på byggeriet vil være under 24 meter og vil dermed ikke overstige højden på de omkringliggende bygninger. Byggeriet forventes at skabe plads til 100-200 beboere afhængig af boligandel. 25 pct. af boligerne vil være almene boliger. 60-40 pct. af arealerne forventes omdannet til erhverv (serviceerhverv, kultur, detailhandel)

Projektet på Nuuks Plads udføres i samarbejde med arkitektvirksomheden Entasis og designvirksomheden BRIQ. Derudover har Scheving og Bertelsen bidraget med anbefalinger til udviklingen af Nyrops Magasin.

Før byggeriet på Nuuks Plads kan blive en realitet skal der vedtages en lokalplan for området.

Centrale aktører
  • 2L Projektudvikling A/S
    Bygherre og udvikler
  • Entasis A/S
    Bygherrerådgiver
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.125