23948sdkhjf

Arla Foods Ingredients Innovationscenter

Videbæk, Danmark

Kontrakt
Hovedentreprise
Fase
Udførelse
Budget
300 mio. kr.
Størrelse
9.000 kvm
Start
Januar 2020
Slut
Sommeren 2021
Adresse
Sønderupvej
6920 Videbæk
Kategorier

Arla Foods har investeret ca. 300 mio. kr. i et nyt innovationscenter i Nr. Vium, tæt på Arla Foods Ingredients (AFI) største produktionssted, Danmark Protein. Centret bliver et topmoderne anlæg på 9.000 kvm med et fleksibelt kontormiljø tæt på laboratorier og et pilotanlæg, som skaber et center for forskning og udvikling indenfor valle og mælkebaserede ingredienser.

Det nye innovationscenter skal beskæftige op til 90 forskere, ingeniører, teknologer og laboranter som vil afdække alle aspekter af forskning og udvikling inden for valle og mælk.

Investeringen sker på baggrund af AFIs forventning om en markant stigning i efterspørgslen på højt specialiseret protein og laktoseingredienser. Centret vil være en del af AFI, der har transformeret valle til kvalitetsingredienser, der bruges til spædbarnsernæring, klinisk ernæring, sportsernæring, specialiseret ernæring samt andre føde- og drikkevarer.

 

Centrale aktører
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.156