23948sdkhjf

Nyt Sundhedshus i Støvring

Støvring, Danmark

Kontrakt
Totalentreprise
Fase
Forberedelse
Budget
89 mio. kr.
Størrelse
5.200
Kategorier

Rebild Kommune planlægger opførelse af et sundhedshuset i Støvring.
Et sundhedshus opdelt i tre enheder.
Rådgiveren Kuben Management anbefaler, at sundhedshuset visuelt fremtræder som ét hus, men at byggefeltet som sundhedshuset er planlagt til at ligge på, opdeles i tre nabomatrikler/sokkelgrunde:

  • Et kommunalt ejet sundhedscenter, som opføres af Rebild Kommune. Denne enhed indeholder borgerrettede aktiviteter som sundhedsfremme, forebyggelse, rehabilitering og genoptræningsfaciliteter.
  • Et privat ejet hus med fællesfunktioner. Denne enhed indeholder bl.a. samtalerum, mødefaciliteter, reception, kantine og mulighed for café. Det er intentionen, at Rebild Kommune skal kunne leje faciliteter i denne bygning. Denne bygning skal opføres, ejes og udlejes af en privat samarbejdspartner. I denne bygnings stueetage vil der blive arbejdet med ekstern operatør om placering af café.
  • Et praksishus, som er privat ejet og opdelt i "ejerlejligheder" med det formål, at byens praktiserende læger og tandlæger og evt. andre sundhedsaktører skal kunne købe eller leje en lejlighed. 
Centrale aktører
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.079