23948sdkhjf

Modernisering af Hærens Mandskabs- og Materielfaciliteter - 535. Skive Kaserne

Skive, Danmark

Kontrakt
Hovedentreprise
Fase
Udførelse
Budget
100 mio. kr.

Opgaven er en del af det samlede projekt benævnt "Modernisering af Hærens Mandskabs- og Materielfaciliteter fase 2 og 3", der omfatter nybyggeri på en række af Hærens etablissementer fordelt i hele landet.
Modernisering af Hærens Mandskabs- og Materielfaciliteter (MHMM) er et langsigtet faseopdelt projekt, der består af en række delprojekter, som skal være med til at sikre et kvalitetsløft af Hærens faciliteter i form af bade-, omklædnings- og materielfaciliteter samt forbedrede garageforhold for Hærens vitale, sensitive og teknisk tunge køretøjer ved opførelse af en række nye standardgarager, værkstedsfaciliteter og mandskabsfaciliteter.
I MHMM fase 2 og 3 udbydes bygge- og anlægsarbejder i hovedentreprise på 8 etablissementer i 8 separate EU-udbud. Nærværende opgave er bygge- og anlægsarbejder på Skive Kaserne.
Modernisering følgende:
- Etablering af en bygning med konstruktionsfaciliteter til Forsvarets Konstruktionsenhed (bygning 135). Bygningen indeholder undervisnings- og værkstedsfaciliteter, som indrettes i en standardgarage i én etage. I tilknytning hertil etableres 3 etager med kontorarbejdspladser, mødelokale, undervisningsrum, omklædningsfaciliteter, baderum, toiletter, depot og rengøringsrum samt teknikrum. I alt ca. 2 100 m2,
- 2 standardgarager (bygning 136 og 137). Bygningen indeholder en standardgarage i én etage. I tilknytning hertil etableres 2 etager med kontorarbejdspladser, mødelokale, depot- og rengøringsrum, toiletter samt teknikrum. I alt ca. 2 000 m2 pr. bygning,
- Endvidere etableres nye parkeringsarealer (anlæg 138 og 139) omfattende ca. 1 700 m2 + 8 500 m2, nyt tankanlæg (anlæg 68A) samt en ny fjernvarmeledning gennem kasernens garageområde.

Centrale aktører
  • Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse
    Bygherre
  • Ginnerup A/S
    Hovedentreprenør fase 2 og 3
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.329