23948sdkhjf

Nørrebrogade 209 - kombineret erhverv og boligprojekt

København N, Danmark

Kontrakt
Fagentreprise
Fase
Udbud
Budget
120 mio. kr.
Størrelse
8.500
Adresse
Nørrebrogade 209
2200 København N

I/S Nørrebrogade 209 skal opføre et kombineret erhverv og boligprojekt på i alt ca. 8.000 m2. Projektet omfatter 4 nye etager oven på den eksisterende bebyggelse. Første etage skal leveres som råhus klargjort til, at Københavns Kommune kan indrette etagen til tandklinik. Anden og tredje etage skal indrettes som daginstitution til Københavns Kommune. Derudover skal fjerde etage indrettes til boliger.

Ovenstående projekt vedrører en række entrepriser.

I/S Nørrebrogade 209, har planer om at bygge 4 nye etager oven på den eksisterende bebyggelse, hvoraf Københavns Kommune kan erhverve 1. - 3. etage som én samlet ejerlejlighed. Første etage skal leveres som råhus klargjort til, at Københavns Kommune kan indrette etagen til tandklinik. Anden og tredje etage skal indrettes som daginstitution til Københavns Kommune. Derudover skal fjerde etage indrettes til private boliger.

Da ejerlejligheden til Københavns Kommune leveres klargjort til, at Københavns Kommune kan indrette denne til henholdsvis tandklinik (1. etage) og daginstitution (2. og 3. etage), er der et element af skræddersyet byggeri over erhvervelsen af ejerlejligheden.

Den pågældende ejerlejlighed udgør cirka 2/3 af det samlede byggeri, og ejerlejligheden vil efter opførelsen udgøre cirka halvdelen af bygningen. De 3 etagers samlede bruttoareal udgør cirka 3.935 m2 plus terrasseareal.

Da ejerlejligheden indgår som en integreret del af det samlede projekt, er det ikke muligt for Københavns Kommune at erhverve ejerlejligheden ”ubebygget” med henblik på selv at stå for opførelsen. Parterne har aftalt, at alle udbudspligtige ydelser, der berører Københavns Kommunes andel af byggeriet, skal konkurrenceudsættes efter de gældende udbudsretlige regelsæt af I/S Nørrebrogade 209 på vegne af Københavns Kommune.

Centrale aktører
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

1.152