23948sdkhjf

P-hus i Egedal By

Ølstykke, Danmark

Kontrakt
Totalentreprise
Fase
Udførelse
Budget
37 mio. kr.
Størrelse
6.750 kvm
Start
April 2020
Slut
Ultimo 2020
Adresse
Jon Lilles Vej 1
3650 Ølstykke
Kategorier

Egedal Kommune opfører et nyt parkeringshus i det nye byudviklingsområde Egedal By, området ved Egedal Station og tæt ved Egedals Rådhus og Sundhedscenter.

Parkeringshuset udbygges i takt med, at Egedal By udbygges. Første etape er på fire etager med plads til 280 biler. Det opføres i en konstruktion af betondæk og bærende stålsøjler med en facade beklædt med delvist transparente aluminiumsplader i farven corten (rødbrun). Udvendigt har parkeringshuset et levende facadeudtryk med forskydninger i facaden og variationer i facadebeklædningen med klatre- og slyngplanter, der bryder den lange bygning og giver bygningen et grønt udtryk.

Centrale aktører
  • Holscher Nordberg A/S
    Arkitekt
  • Egedal Kommune
    Bygherre
  • DK2 Bygherrerådgivning A/S
    Bygherrerådgiver
  • Lassen Landskab A/S
    Landskabsarkitekt
  • Krabbenhøft & Ingolfsson ApS
    Rådgivende ingeniør
  • Totalentreprenør
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.188