23948sdkhjf

Samsø Skole - til- og ombygning

Samsø, Danmark

Kontrakt
Totalentreprise
Fase
Udførelse
Størrelse
1.500 kvm
Start
2021
Slut
Skolestart august 2022
Adresse
Marsk Stigsvej 5, Tranebjerg
8305 Samsø
Kategorier

Samsø Kommune udbyder totalentreprisekontrakt vedr. projektering og opførelse af til- og ombygning af Samsø skole. ”Det store projekt i det lille samfund”.
Byggeriet planlægges ibrugtaget i forbindelse med skolestart august 2022.
Det er forventningen at opgaven vil omhandle nedenstående funktioner og omfang:
Ny tilbygning i forbindelse med skolens hal (Samsøhallen):
Ny tilbygning på ca. 1235 m² som skal indeholde generelle undervisnings-, fælles-, og opholdsfaciliteter til 0.- 4. klasse, integreret SFO og klubfaciliteter. Som en del af SFO/klubfaciliteter etableres kontorfaciliteter til SFO-leder. Den nye tilbygning skal placeres i tilknytning til Samsøhallen og med direkte indgange til hallen, så der opnås synergi mellem bygningerne.
Ny hovedindgang:
Hovedindgang på ca. 170 m² i tilknytning til skolens eksisterende parkeringsplads. Hovedindgangen skal have nær tilknytning (skofri) til skolens administration og den nye tilbygning. Den kan placeres som nybyggeri, eller som ombygning af eksempelvis den eksisterende mellembygning mellem sydfløj og Samsø-hal.
Nyt musiklokale:
Der bygges nyt musiklokale på ca. 85 m², som nybyggeri eller som en ombygning af eksisterende byggeri. Musiklokalet ønskes placeret i tilknytning til Samsø hallen, så musiklokalets funktioner nemt kan udnyttes i sammenhæng med hallen i forbindelse med musiske arrangementer.
Administration:
Der skal etableres faciliteter til administration i tæt tilknytning til den nye hovedindgang, som nybyggeri eller som ombygning af eksisterende. Faciliteterne skal omfatte kontor til skoleleder, viceskoleleder og sekretærfunktion. Desuden etableres personalerum.
Udearealer:
Berørte udearealer renoveres, så skolens udefaciliteter fremstår som en helhed. I tilknytning til skolens nye hovedindgang etableres ligeledes nye udearealer, som fremhæver området som indgang. Der etableres desuden cykelparkering i dette område.

Hovedprojekt
 • Samsø Skole - til- og ombygning
Underprojekt(er)
Centrale aktører
 • Skala Arkitekter A/S
  Arkitekt
 • Samsø Kommune
  Bygherre
 • Meissner + Sigh ApS
  Bygherrerådgiver
 • Hustømrerne A/S
  Totalentreprenør
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.172