23948sdkhjf

Himmerland Boligforening Afd. 8 Steen Billes Gade m. fl. - boligrenovering

Aalborg, Danmark

Fase
Forberedelse
Budget
335 mio. kr.
Start
Andet kvartal 2021

Himmerland Boligforening gennemfører en omfattende renovering af sin Afdeling 8, som er beliggende i Aalborg Vestby. Afdelingen, der omfatter adresserne Steen Billes Gade 5-25 og 6-22, Otte Rudsgade 21-35, Engtoften 40-42, Vestre Fjordvej 30, Henrik Gerners Gade 2-8 samt C.V. Jessens Gade 6-12, består af 308 boliger på ét, to elle tre værelser. Antallet af boliger stiger i forbindelse med renoveringen til 311 boliger. 

Foruden tag og vinduer omfatter den udvendige del af projektet blandt andet isolering af gavle, nye kældervinduer og nye opgangsdøre. For boligernes vedkommende vil der eksempelvis ske ombygning af badeværelser, nye installationer i bad og køkken, nyt ventilationsanlæg med varmegenvinding, nye elinstallationer og nye gulve. 

Desuden får eksisterende altaner nyt værn og ny afskærmning, mens franske altaner får nyt værn. Der bliver også etableret elevator i en række af opgangene, ligesom der for de øverste boliger i visse opgange sker en udvidelse til toplansboliger gennem inddragelse af tagetagen. 

Endelig omfatter projektet indretning af nye opholds- og aktivitetsarealer på terræn, ny belysning ved stier og opgange samt opførelse af et fælleshus.

I slutningen af 2020 er planlagt en prækvalifikationsprocessen for entreprenørerne med licitation i første kvartal af 2021. Går alt som planlagt, vil der være byggestart i andet kvartal 2021. 

Centrale aktører
  • Arkitema K/S
    Arkitekt
  • Himmerland Boligforening
    Bygherre
  • Cowi A/S
    Bygherrerådgiver
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.109