23948sdkhjf

Bakkehusene i Lisbjerg - boliger

Aarhus N, Danmark

Fase
Forberedelse

Bakkehusene i Lisbjerg indeholder 82 lejeboliger i 2-3 etager i form af byhuse opført i karrestruktur. Projektet omfatter dels mindre 2-værelses lejligheder i stueplan med egen have, som henvender sig til studerende og seniorer. Dels fritliggende 4-værelses byhuse i to plan målrettet børnefamilier. Og til sidst generationshuset i tre etager, hvor fx børnefamilier, som ønsker at bo og leve sammen med bedsteforældre i en samlet enhed, men alligevel lidt hver for sig, har mulighed for det.

Gennem ejendommen løber et stisystem, som er forbundet med Lisbjergskolen og de grønne rekreative forbindelser uden for ejendommen. Inde i området anlægges også grønne friarealer til ophold og leg.

Boligernes indgange vender ud mod de omkringliggende gader, og kantzonen er indrettet med private forhaver med henblik på at aktivere overgangen mellem private og offentlige rum og sikre urbane gaderum med masser af liv.

Hovedprojekt
Delprojekt(er)
Centrale aktører
  • SK Ejendomsudvikling ApS
    Bygherre og udvikler
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.125