23948sdkhjf

Nakskov Havn - udvikling

Nakskov, Danmark

Fase
På vej
Budget
30.660.000 kr.
Kategorier

Konkurrencen om Nakskov Havn skal give kreativt input inden for landskab, kulturarv og byplanlægning som inspiration til den videre udvikling af havneområdet. Visionen for opgaven og dens rammer beskrives nærmere i konkurrenceprogrammet, der også konkretiserer kravene til forslagenes form og indhold.
Konkurrencen gennemføres i 2 runder. Første runde afholdes som en lukket anonym projektkonkurrence med 4 deltagere, som bliver udvalgt gennem en prækvalifikation. Udbyder har ikke på forhånd udvalgt deltagere til konkurrencen. Anden runde afholdes som udbud med forhandling med højst 2 deltagere uden forudgående bekendtgørelse. Udbyder forbeholder sig ret til at aflyse anden runde, hvis der efter første runde ikke findes forslag, der egner sig til realisering.
Projektkonkurrencen sigter mod en samlet udviklingsplan for Nakskov inderhavn. Planen skal vise, hvordan der kan skabes funktionel, trafikal og visuel sammenhæng omkring inderhavnen som et bolig- og rekreationsområde, hvor den fortsatte erhvervsaktivitet er en del af særpræget. Havnens maritime og industrielle stemning skal fastholdes som del af en særlig oplevelse, der supplerer oplevelsen af Nakskov bymidte.
De 2 forslag, der rummer de mest interessante planer, får gennem udbuddet med forhandling mulighed for at konkretisere et tilbud om rådgivning under realiseringen af udvalgte delprojekter, sådan at den endelige vinder kan tilbydes en kontrakt som rådgiver i den videre proces til realisering af forslaget inden for en fast økonomisk anlægsramme på 30.660.000 kr. ekskl. moms samt et fast arkitekthonorar på 2.570.000 kr. ekskl. moms. Hvis bygherre vælger at tilkøbe byggeledelse hos rådgiver, vil det ske inden for en honorarramme på 400.000 kr., som supplerer det faste honorar.
Specifikation af arkitektrådgivningen til realisering af vinderprojektet fremgår af "Udkast til aftale om teknisk rådgivning og bistand" i udbudsmaterialet.

Centrale aktører
  • ERIK BRANDT DAM ARKITEKTER ApS
    Arkitekt
  • A.P. Møller Fonden
    Bygherre
  • Lenschow & Pihlmann
    Underrådgiver
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Udbud til projektet
Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.173