23948sdkhjf

Bjergmarken Renseanlæg - nyt forbehandlingsanlæg

Roskilde, Danmark

Fase
Udførelse
Kategorier

Projektet omfatter etableringen af en ny forbehandling på Renseanlæg Bjergmarken.
Den nye forbehandling omfatter en ca. 400 m2 stor bygning til nye riste, containere, sandvaskere og ristestofvaskere. Dele af bygningen er til el tavler og blæsere. Desuden består forbehandlingsanlægget af et nyt in-situ støbt sand- og fedtfang, ny indløbspumpestation og bygværk for modtageranlæg for septisk slam, alle 3 bygværker er under jorden.
Bygningen udføres som elementbyggeri, på terrændæk, og grundet geologien skal alle bygninger og bygværker pælefunderes. Bygningen udstyres med vinduer, døre og ledhejseporte samt diverse bygningsarbejder, maling, lofter tagkonstruktioner m.v.
Udover arbejderne med bygninger, og bygværker, skal der udføres en række ledningsarbejder store og små dimensioner, samt en kritiks omkobling af de eksisterende tilløbsledninger til det nye færdige anlæg. Der skal uføres terræn- og belægningsarbejder, så som asfalt, belægningssten, og beplantning, rundt om den nye bygning, og på arealerne omkring.
Entreprisen foregår på Renseanlæg Bjergmarken, som er et aktivt renseanlæg, og derfor skal fungere i hele byggeperioden. Den eksisterende forbehandling er aktiv i hele perioden frem til efter omkoblingsarbejderne. Dette betyder, at bygge- og anlægsentreprenøren skal vise særlig hensyn til renseanlæggets drift og medvirke til detailkoordinering i forbindelse med bygge- og særligt omkoblingsarbejderne.
Hele byggeriet skal udføres i tæt samarbejde med øvrige implicerede entreprenører i projektet, bygherren, bygherrens drift og bygherres rådgivere.
Byggeriet er opdelt i følgende hovedentrepriser:
- Bygge og anlægsentreprise (nærværende entreprise)
- Maskin- og smedeentreprise
- Tavle- og el entreprise.
Herudover vil der blive udført PLC-programmering og SCADA-konfigurering.

Centrale aktører
 • FORS Spildevand Roskilde A/S
  Bygherre
 • ARKIL A/S
  Bygningsentreprise
 • Krüger A/S
  Detailprojektering og rådgivning
 • CD AUTOMATION A/S
  El- og tavleentreprise E
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.187