23948sdkhjf

Slagelse Bypark - boliger

Slagelse, Danmark

Fase
Forberedelse
Størrelse
27.000 kvm

I Slagelse Bypark samlet opføres 27.000 kvm fordelt på flere parceller med både friplejehjem, seniorboliger, seniorbofælleskab, familieboliger og ungdomsboliger i tæt samarbejde mellem OK-Fonden, PFA, Deas og Slagelse Kommune.

PFA og OK-Fonden er gået i gang med forarbejdet til et friplejehjem med 75 boliger på 6.500 kvm, et seniorbofællesskab med 30 boliger på 2.550 kvm og 40 seniorboliger på i alt 3.000 kvm. Alle boliger bliver lejeboliger. Plejehjemmet åbner sig i forhold til det omgivende samfund og inviterer beboerne i ”Boliger for Livet” ind. Eksempelvis ved at give adgang til træningsfaciliteter, til fester for beboerne på plejehjemmet og til kreative aktiviteter. I det tidlige forår 2021 sendes opgaven i udbud.

Byggeriet i Slagelse er det første af 10 lignende projekter, som PFA og OK-Fonden opfører i de kommende år i samarbejde med interesserede kommuner rundt om i landet. Duoens planer omfatter op mod 1.500 plejehjems- og seniorboliger og en samlet investeringssum på 2,5 mia. kr.

Centrale aktører
  • PFA Pension, Forsikringsaktieselskab.
    Bygherre og udvikler
  • OK-Fonden
    Bygherre og udvikler
  • Deas A/S
    Bygherre og udvikler
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.158