23948sdkhjf

Skolen i Peter Vedels Gade - helhedsrenovering

København, Danmark

Fase
Forberedelse
Adresse
Peter Vedels Gade 8-10
2300 København
Kategorier

Nærværende projekt omhandler helhedsrenovering (HHR) af Skolen i Peter Vedels Gade med det formål at nedbringe det aktuelle vedligeholdelsesefterslæb og løfte fysiske rammer.

Skolen i Peter Vedels Gade er en specialskole. Den er karakteriseret ved primært at bestå af klassiske murstensbygninger fra start 1900’erne, hvoraf nogle af bygningerne er bevaringsværdige. 

Det er en specialskoler med sensitive elever og budgetterne samtidig er begrænsede i forhold til de behov der pt. er vurderet, kan det være hensigtsmæssigt at udføre renovering uden genhusning, men etapevist hvis muligt. Målet er at finde de løsninger, hvor vi med så lidt indgreb i de eksisterende konstruktioner som muligt, kan nå højest muligt resultat. Dermed skal der fokuseres på at finde løsninger, der giver mindst muligt gener for eleverne, mest muligt renovering inden for budgetterne og samtidig ønsker bygherre at der skal fokuseres på at finde løsninger, der giver mindst muligt miljøpåvirkning. 

Centrale aktører
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.156