23948sdkhjf

Tjørnehaven og Bøgehaven plejecentre - sammenbygning

Skanderborg, Danmark

Fase
På vej
Budget
206,2 mio. kr.
Kategorier

Projektet omfatter opførsel samt nedrivning af nuværende plejecenter Tjørnehaven i Galten og sammenbygning med eksisterende plejecenter Bøgehaven.
Ordregiver har fået udarbejdet en foranalyse, som afklarer de overordnede rammer for projektet. I foranalysen er der udarbejdet ideoplæg, tidsplan, ejendomsstrategi og teknisk finansieringsanalyse for det samlede plejecenterbyggeri i Galten.
Med baggrund i analysen skal ordregiver opføre et nyt sammenhængende plejecenter i Galten, som bliver bygget i området, hvor de nuværende plejecentre Bøgehaven og Tjørnehaven er beliggende.
Det nye plejecenter i Galten forventes opført med samlet 87 almene plejeboliger (inkl. 10 eksisterende boliger i Bøgehaven). Der skal ligeledes opføres servicearealer og særlige fællesfaciliteter. Tjørnehaven skal rives ned som led i, at der opføres nye boliger. Der er tale om et etapebyggeri.
Ordregiver ønsker ved dette udbud at indgå en rådgiveraftale med en rådgiver som skal varetage rollen som byggeherrerådgiver i projektet.
Den samlede økonomiske ramme for hele anlægsprojektet inkl. lånefinansiering, beboerindskud mv. er i foranalysen opgjort til 206,2 mio. kr, hvoraf der er ydelser der er opgjort inkl. moms og ydelser der er opgjort ekskl. moms.

Centrale aktører
  • Skanderborg Kommune
    Bygherre
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.172