23948sdkhjf

Cityringen - Forgrening til Sydhavnen - Ny Ellebjerg (RB2) Midlertidig Ringbanestation

Valby, Hovedstaden, Københavns Kommune

Fase
Udførelse
Budget
30.000.000 kr.

Nærværende kontrakt omfatter anlægsarbejderne til flytning af den eksisterende ringbanestation til en midlertidig placering.
I forbindelse med byggeriet af Cityringen bygges der en afgrening fra Cityringen til Sydhavnen, som ender på Ny Ellebjerg Station.
For at skabe adgang til området mellem ringbanestationen og fjerntogsperronen (KØR) før udførelsen af en midlertidig ringbanestation i NEL-RB2, udføres i anden entreprise først en afkortning af den sydøstlige ende af ringbaneperronen. For at sikre at perronen kan betjene de S-tog, som skal benytte perronen, vil der være etableret en interimsperron i forlængelse af den nordvestlige ende af ringbaneperronen. Arbejdet med afkortning og forlængelse af den eksisterende perron er ikke omfattet af nærværende entreprise. Arbejdet udføres i entreprise »Ny Ellebjerg — RB1 — Interimsperron Ringbanestation«.
Den midlertidige perron skal anlægges imellem de eksisterende ringbanespor og Fjernbanen (KØR). I anlæggelsesfasen omlægges Ringbanens spor for etablering af forbindelse fra eksisterende ringbane til den midlertidige perron, der herefter vil fungere som den nye ringbanestation.
Anslået kontraktværdi ekskl. moms: 30 mio. kr.

Centrale aktører
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.204