23948sdkhjf

Odsherred Teater – Ny teatersal

Nykøbing Sjælland, Sjælland, Odsherred Kommune

Fase
Afsluttet
Budget
35.000.000 kr.
Størrelse
1000 kvm
Start
Q1 2020
Slut
Q2 2021
Adresse
Algade 36
4500 Nykøbing Sjælland
Kategorier

Odsherred Kommune har besluttet at udvide Odsherred Teater med ca. 1000 kvm til bl.a. en ny teatersal, udvidelse af foyerområdet samt garderober, værksteder og bagscene faciliteter. Den nye teatersal med cirka 250 pladser. Nybyggeriet skal forbindes med den eksisterende bygning ved Algade der er på i alt cirka 600 kvm.

Arkitektfirmaet Christensen & Co fra København vandt i januar 2019 opgaven som totalrådgiver for den nye teatersal. Underrådgivere på vinderprojektet er Primus Arkitekter ApS, Sted ApS, Oluf Jørgensen A/S og Sweco. 

Odsherred Teater er et moderne folketeater, et byens teater, og skal være et åbent hus, hvor publikum inviteres ind i arbejdsprocesserne, uanset om der er tale om aktiviteter i teaterfoyeren, værkstedet, prøvesalen eller på scenen. Den primære arkitektoniske og byrumsmæssige udfordring med den nye teaterbygning, er at skabe et projekt der binder bagsideområdet og den nye teaterbygning, sammen med teaterpassagen og teaterets indgang fra Algade.

Odsherred Kommune har fået støtte til projektet fra Foreningen Realdania, A. P. Møller og Hustru Chastine McKinney Møllers Fond til almene Formaal og Aage og Johanne Louis-Hansens Fond. Der er samlet ydet 25 millioner kroner i fondsstøtte til teatersalen, hvis budget er på 35 millioner kroner.

Centrale aktører
 • Christensen & Co. Arkitekter A/S
  Totalrådgiver
 • OLUF JØRGENSEN A/S
  Underrådgiver (konstruktion og installation)
 • Primus Arkitekter aps
  Underrådgiver (bygning)
 • Elindco Byggefirma A/S
  Hovedentreprenør
 • Odsherred Kommune
  Bygherre
 • Inoconsult v/Bent Johannsen
  Rådgiver
 • Cowi A/S
  Rådgiver
 • STED ApS
  Underrådgiver (landskab)
 • Underrådgiver (akustik)
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.25