23948sdkhjf

Gartneri i Valbyparken

København SV, Hovedstaden

Fase
Afsluttet
Budget
4.000.000 kr.
Adresse
Hammelstrupvej 41
2450 København SV
Kategorier

Københavns Kommune, Teknik & Miljøforvaltningen ønsker at opføre et nyt, bæredygtigt gartneri på en tidligere jordplads, der er beliggende i Valbyparken. Gartneriet skal erstatte Bygherres nuværende lejede gartnerifaciliteter på Byvej 55 i Hvidovre.
Baggrunden for placeringen i Valbyparken er, at bygherre har fundet, at der med placeringen opnås en synergieffekt med de mange temahaver, der findes i Valbyparken, således at placeringen kommer til at omfatte et publikumsrettet areal.
Det nuværende gartneri er i dag 3.000 m2 under glas med borde monteret overalt. Gartneriet har automatisk klimastyring og delvist automatisk vanding på bordene.
Det er bygherres ønske med det nye gartneri, at det bliver tilpasset behovene i den nuværende produktion, herunder at gartneriet skal understøtte, at bygherre arbejder med en fast lav bemanding. Gartneriet skal desuden være fleksibelt i forhold til forandringer, da bygherre til enhver tid skal kunne understøtte "Byens behov".

Centrale aktører
  • Københavns Kommune
    Bygherre
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.252