23948sdkhjf

Roskilde Badene - udvidelse

Roskilde, Roskilde Kommune

Fase
Afsluttet
Budget
154.300.000 kr.
Størrelse
5700 kvm
Adresse
Bymarken 37
4000 Roskilde
Kategorier

 

"Fremtidens Roskilde Bad" skal være en stor central svømmehal i Roskilde kommune, som rummer både foreningssvømning og offentlig adgang. Med et ekstra stort bassin vil kapaciteten desuden kunne udnyttes mere fleksibelt. 

Det eksisterende Roskilde Badet med 25 m bassin og to varmtvandsbassiner er på 2.200 kvm. Det udvides med 3.500 kvm til i alt 5.700 kvm. 

Roskilde Badet vil foruden det eksisterende 25 m bassin og to varmtvandsbassiner med massagebrusere, få et 50 m bassin med 8 baner, en 1 m og en 3 m vippe, samt tilskuertribune. I tilknytning til det eksisterende 25 m bassin kommer et aktivitetsbassin med en vandkarrusel, dernæst et nyt varmtvandsbassin til bl.a. genoptræning, vandaerobic og babysvømning. Til at forstærke wellnessfaciliteterne i det samlede svømmehalskompleks kommer der ud over de to eksisterende saunaer en ny stor sauna til bl. a saunagus, to infrarød saunaer og et dampbad, samt et koldsvandsbassin. Omklædningsfaciliteterne bliver væsentlig forbedret med en fordobling af bøde skabsplads og brusekapaciteten. Derudover kommer der 4 handicapomklædningsrum, der også er velegnet til familier.

I forbindelse med adgang og billetsalget kommer der en café i visuel kontakt med 50 m bassinet, kun adskilt af en glasvæg. Det fremtidige Roskilde Bad bygges op omkring tre åbne gårdrum. Et til leg, et til afslapning i forbindelse med wellnessafdelingen og et i forbindelse med en ny "vådcafé".

Projektet blev udbudt i 4 storentrepriser.

 

Centrale aktører
 • JAJA ARCHITECTS ApS
  Arkitekt
 • Niras A/S
  Ingeniør
 • Creo Arkitekter A/S
  Arkitekt
 • Facadesystem, gulv, loft, fast inventar og maler
 • VVS, ventilation og el
 • Svend Aage Christiansen A/S
  Nedrivning, jord, kloak, beton, stål, murer, tagdækning, udearealer
 • Roskilde Kommune
  Bygherre
 • Aqua-Teknik A/S
  Vandbehandling
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Artikler om projektet
Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.234