23948sdkhjf

Bådhusene - boliger

Fredericia, Syddanmark

Fase
Udførelse
Slut
Q4 2020
Adresse
Sønder Voldgade
7029 Fredericia
Kategorier

Bådhusene er en del af Sønder Voldgade Kvarteret i kanalbydelen Fredericia C. Husene er kendetegnet ved maritime materialer som beton og træ som de gennemgående elementer, hvilket er med til at understrege havnestemningen i området, som er placeret mellem byen og havet.

Bådhusene er som de første andelsboliger i Kanalbyen bygget op efter en ny lov, der sikrer en robust andelsforening.

Der er tale om etplans boliger fordelt på tre etager. Der er direkte udgang til have fra alle boliger i stueplan, altaner på alle førstesals og anden sals boliger samt grønt fællesareal. Der er siddenicher i udvalgte vinduer giver mulighed for at nyde udsigten.

Bådhuene bygges i etaper. De første 15 boliger ventes klar til indflytning i foråret 2020. Herefter følger yderligere 57 boliger i Bådhusene.

Bådhusene er en del af Sønder Voldgade Kvarteret, som desuden består af kontorbyggeriet Port House, boligbyggeriet Langebro samt et kommende parkeringshus. Mellem husene ligger det nye byrum ’Fisketorvet’, hvorfra man kan komme ud på den lange mole – eller sætte en båd i vandet ved slæbestedet.

Den 1. juli 2021 overdrager A. Enggaard boligprojektet Bådhusene i Kanalbyen i Fredericia til den svenske investor Niam.

 

Centrale aktører
 • A. ENGGAARD A/S
  Totalentreprenør
 • Associated Danish Ports A/S
  Bygherre
 • NIAM DENMARK A/S
  Ejendomsejer
 • Schmidt Hammer Lassen Architects K/S
  Arkitekt
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.235