23948sdkhjf

Trailcenter Seest

Kolding, Syddanmark

Fase
Udførelse
Størrelse
480 kvm
Start
Q4 2019
Slut
Q1 2020

Danmarks Idrætsforbund (DIF) og Lokale- og Anlægsfonden (LOA) er gået sammen om rundt omkring i Danmark at skabe fem eksempler på bygninger, der kombinerer klubhus, depot og mødested ude i naturen. De nyskabende bygninger bliver kaldt trailcentre, og skal kunne anvendes af både idrætsforeninger og selvorganiserede idrætsudøvere.

Kolding Kommune er udvalgt til at indgå i projektet med udviklingen og etableringen af et trailcenter i Seest Idrætspark, der ligger i udkanten af den sydvestlige del af Kolding by på kanten af naturområdet Hylkedalen. Seest Idrætspark er udgangspunkt for forskellige idrætsudøvere i dag, men der ligger et potentiale i at udvide stedet til også at være udgangspunkt for de borgere og selvorganiserede grupper, der benytter de nærliggende stier og faciliteter i Hylkedalen.

Hylkedalen gennemskæres ligeledes af den rekreative hovedfærdselsåre ”Den grønne ring” på 17 km., der løber hele vejen rundt om Kolding midtby og forbinder de mange grønne områder i tilknytning til boligområderne og har forbindelse til cykel- og vandrestierne Hartesløjfen og Troldhedebanen nord for byen. Den Grønne Ring forbinder ligeledes Hylkedalen med Seest Grusgrav og Losseplads, som er under udvikling.

Med det kommende Trailcenteret vil vi kunne understøtte de aktiviteter, der allerede foregår i dag samt give mulighed for at nye brugergrupper kan komme ud.

Centrale aktører
  • Kolding Kommune
    Bygherre
  • Mejeriet Copenhagen - MECO A/S
    Rådgiver
  • LOKALE- OG ANLÆGSFONDEN
    Bygherre
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.22