23948sdkhjf

Høje Taastrup C, byggefelt A10 og A17 - Fyrkanten og Rubinhaven boliger

Taastrup, Høje-Taastrup Kommune

Fase
Afsluttet
Størrelse
17750 kvm
Start
Q1 2020
Slut
Q4 2022

Arealudviklingsselskabet Høje Taastrup C har solgt byggefelterne A10 og A17 til udviklingsselskabet Balder Danmark. De to byggefelter har tilsammen en byggeret på 17.750 kvm, heraf går 17.180 kvm til boliger og 570 kvm til erhverv.

Der er endnu ikke udarbejdet konkrete projekter for udnyttelsen af byggefelterne, men de bliver udviklet i samarbejde mellem Balder Danmark som bygherre, Sjælsø Management som projektudvikler og styringsentreprenør og Mangor & Nagel som projekternes arkitekter.

Ejendommene opføres som sluttede karrébebyggelser med varierende højder samt porte, der åbner op til fælles gårdrum. Hver ejendom kommer forventeligt til at bestå af over 100 lejeboliger, som varierer i størrelse fra 2-4 værelser. Herudover kommer der erhvervslejemål i stueplan på begge ejendomme.

Opstarten for de to byggeprojekter er endnu ikke fastlagt, men der forventes start af A10 ultimo 2020 og A17 medio 2021.

Fyrkanten: Færdig til indflytning i foråret 2022

Rubinhaven: Rubinhaven er en ejendom med 124 lejelejligheder. Lejlighedernes størrelse vil være 2-4 værelser med egen altan eller terrasse, der spænder mellem 59-100 kvadratmeter. Ejendommen vil være den eneste med facader af gule mursten. Alle altaner får den dybe mørkerøde nuance, som kendetegner ædelstenen af samme navn. Og visse af vinduerne i bygningen bliver runde.

Centrale aktører
 • Sjælsø Management ApS
  Projektudvikler
 • Sjælsø Management ApS
  Styringsentreprenør
 • BALDER DANMARK A/S
  Bygherre
 • Mangor & Nagel A/S
 • ECOLAB A/S
 • ABC Rådgivende Ingeniører A/S
 • Hem Steel A/S
 • SINUZ ApS
 • SafeDesign ApS
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.283