23948sdkhjf

Østre Ringvej i Silkeborg - ny Ringvejsbro

Silkeborg, Midtjylland

Fase
Udførelse
Budget
130.000.000 kr.
Start
Q1 2022
Slut
Q3 2023
Adresse
Østre Ringvej
Silkeborg
Kategorier

Det samlede projekt indebærer i hovedtræk en ny Ringvejsbro på ca. 350 meter over Gudenåen samt omlægning af ca. 260 meter af Østre Ringvej på den sydlige side af broen og ca. 100 m. på den nordlige side af broen.
Endvidere indeholder projektet nedbrydning af eksist. bro, midlertidig stiforbindelse til de bløde trafikanter, omlægning og tilslutning af eksist. stiforbindelser for Trækstien, Gødvad Mælkevej og De Røde Purrer.

 Opdatering: Første etape er færdiggjort, hvor sydsiden har fået banket lidt under halvdelen af de cirka 300 funderingsbetonpæle ned. Efter sommerferien går arbejdet i gang med den samme operation fra den nordlige side Hver bropille udgøres af fire kraftige betonsøjler. Ligesom selve brodækket bliver de støbt på stedet i nogle store støbekasser på cirka 150 kvadratmeter. Nu er arbejderne ved at afslutte arbejdet med den anden støbekasse. Når den har er brugt og betonen er hærdet, skilles kassen ad og bygges op igen på det næste sted, hvor broen skal forankres til undergrunden.

Der gøres klar til at opbygge de stilladser, der skal bruges, når der skal støbes brodæk. Dette arbejde vil vare ved de næste to-tre måneder af 2022, inden støbearbejdet kan sættes i gang. MT Højgaard er i øjeblikket i gang med gravearbejdet på den nordlige dæmning. Niveauet sænkes af flere omgange -først til et sikkert arbejdsniveau og siden ned til vandspejlet.

Centrale aktører
  • Silkeborg Kommune
    Bygherre
  • Cowi A/S
    Bygherrerådgiver
  • MT Højgaard Danmark A/S
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.205