23948sdkhjf

Steno Diabetes Center Odense (SDCO)

Odense C, Odense Kommune

Fase
Udførelse
Budget
600.000.000 kr.
Størrelse
19100 kvm
Start
Q2 2021
Slut
Q4 2023
Adresse
Kløvervænget
5000 Odense C
Kategorier

Regionsrådet godkendte den 22.8.2016 visionen for en styrket diabetesindsats i Region Syddanmark i form af et samarbejde med Novo Nordisk Fonden om etablering af et Steno Diabetes Center Odense (SDCO).

Byggeriet opføres i variende højde, hvor den vestlige del bliver 5 etager, mens den østlige del nedskaleres til 4 etager. 

I stueetagen og på første sal etableres behandlingsafsnittet, hvor der blandt andet skal være udendørsarealer, café og rekreative områder. Anden sal udgør tekniketagen, og den huser samtidigt møde- og konferencefaciliteter samt personaleophold. Tredje sal er forskningsetage, og fjerde sal fungerer som kontoretage med administrative funktioner.

Sammen med en forbindelsesgang mellem Nyt OUH somatik og Voksenpsykiatrien, der kobler sig på SDCO, udgør dette samlet Delprojekt 11 (DP11).
Byggeprojektet forventes at omfatte ca. 20.000 kvm nybyggeri. Centret skal etableres i en ny bygning ved det Nye Odense Universitetshospital (Nyt OUH).
Byggeriet er et delprojektet i ”Nyt OUH”, men det er uden for kvalitetsfondens rammer og kontrakter.

Opdatering 2022: mandag d. 27/6-22 var der rejsegilde på Steno Diabetes Center Odenses (SDCO) nye hus, der kommer til at blive et af de største centre i Europa for forebyggelse, behandling og forskning på diabetesområdet, der efter planen skal stå indflytningsklar i slutningen af næste år.

Centrale aktører
  • 5e Byg A/S
    Totalentreprenør
  • Region Syddanmark
    Bygherre
  • INGENIØR'NE A/S
  • Ravn Arkitektur A/S
  • NOVO NORDISK FONDEN
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.252