23948sdkhjf

Havehusene - andelsboliger

Aarhus N, Randers Kommune

Fase
Udførelse
Størrelse
4572 kvm
Start
Q3 2022
Slut
Q3 2023
Kategorier

Kuben Management står bag andelsboligprojektet Havehusene med 44 boliger - 39 andelsboliger og fem private boliger -, som opføres på en 8.233 kvm stor grund i Lisbjerg, som Kuben Management har købt af Aarhus Kommune.

De 44 boliger består af en blanding af townhouses, rækkehuse, etplansboliger og etageboliger i forskellige størrelser. I tillæg til de nye boliger, indebærer projektforslaget opførelsen af fysiske rammer for fællesskab i andelsboligforeningens fælleshave. Der vil blive opført et fælleshus og som en integreret del af fælleshuset etableres desuden to gæsteværelser og et WC/bad.

Udviklingen af projektet er også sket i samarbejde med Randers Regnskov, som har kvalificeret en række af projektets grønne naturtiltag, der skal være med til at fremhæve Lisbjergs landskabelige kvaliteter og styrke områdets natur og biodiversitet. Med projektet er der blandt andet taget initiativ til at skabe en rekreativ grøn skovpassage med vild natur og lokale plantearter. 
For at understøtte en bæredygtig mobilitet bliver der etableret ladestandere til el-biler ved udvalgte parkeringspladser. Inspireret af deleøkonomiske initiativer, vil der desuden blive arbejdet på, at beboerne i andelsboligforeningen kan råde over et antal dele-elbiler og/eller cykler.

Kuben Management A/S forventer, at salget af andele starter sidst i 2020, hvorefter byggeriet forventes igangsat i foråret 2022 med indflytning i sensommeren 2023.

 

Centrale aktører
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.235