23948sdkhjf

Plushusene, Sømose Hegn - bofællesskab

Ballerup, Ballerup Kommune

Fase
Udførelse
Start
Q1 2021
Slut
Q3 2022
Kategorier

Plushusene, Casa Group og NREPs fælles selskab, opfører et nyt bofællesskab i Sømose Hegn i Ballerup. Bebyggelsen omfatter 97 boliger fordelt på punkthuse på 3-4 etager og rækkehuse i 1-2 plan. 

Mellem husene i Sømose Hegn etableres grønne leverum med træer, buske, høje stauder og græsser. Projektet bæredygtigtighedcertificeres DGNB Guld, med den påkrævede hensyn til materialernes påvirkning på nærmiljøet, forbrug af energi og vand, indeklima med videre. Dertil kommer fokus på økonomisk og social bæredygtighed i form at dele-økonomi og tætte relationer. 

Grunden, hvor boligerne opføres, er beliggende i DTU Ballerup Campus´ baghave. Plushusene-bebyggelsen etableres som del af en helhedsplan for området, som har til hensigt at skabe et miljø, hvor fællesskab er i fokus. Med en blanding af nye studieboliger ved DTU Campus og Plushusenes bofællesskab, hvis boliger tilpasser sig de eksisterende skovhegn mellem DTU og Sømosen, opnås et miljø med en bred beboersammensætning.

Centrale aktører
 • Plushusene Management ApS
  Bygherre
 • Totalentreprenør
 • Sla A/S
  Landskabsarkitekt
 • ÅRSTIDERNE ARKITEKTER A/S
  Arkitekt
 • Arne Elkjær A/S Rådgivende Ingeniører
 • HALSNÆS SMEDEN A/S
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.266