23948sdkhjf

Hage´s Badehotel

Rødby, Lolland Kommune

Fase
Udførelse
Budget
100.000.000 kr.
Slut
Q1 2022
Kategorier

Ejerkredsen bag ”Go Hotels” er klar til at investere op mod 100 mio. kr. i et nyt hotel på en smukt beliggende og kystnær naturgrund vest for Rødbyhavn bag den lagune, der anlægges som en del af Femern-projektet.

Opførelsen af Hage´s Badehotel igangsættes, så snart byggetilladelsen foreligger, og de første 30 værelser ventes færdige i marts 2022.

Når hotellet står færdigt, omfatter det en hovedbygning på 600 kvadratmeter med reception, lounge, restaurant og bar samt 144 værelser fordelt på 72 bygninger, alle med mulighed for op til fire sengepladser.

Hages Badehotel bliver en subtil tilføjelse til den smukke natur vest for Rødby Havn. Hotellets 72 lave bygninger er forbundet af trædæk, og både bygninger og dæk bygges på pæle, så de svæver en halv meter over jorden. På den måde kan den eksisterende beplantning bevares og sikre mindst muligt påvirkning af naturen.  

Centrale aktører
  • Miami ark ApS
    Totalrådgiver
  • BOGL ApS
  • Københavns Vvs A/S
  • SONNY VVS ApS
  • Roth North Europe A/S
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.235