23948sdkhjf

Smedeland 38, Hersted Industripark - 184 etageboliger og erhverv

Glostrup, Albertslund Kommune

Fase
Udførelse
Budget
437.000.000 kr.
Størrelse
13816 kvm
Start
Q2 2023
Slut
Q3 2025
Adresse
Smedeland 38
2600 Glostrup

Albertslund Kommunalbestyrelse har besluttet at sende forslag til lokalplan 5.6 - Boliger og erhverv op Smedeland 38 i offentlig høring i otte uger.

Lokalplanforslaget er udarbejdet for at for at give mulighed for en omdannelse af den eksisterende erhvervsejendom på Smedeland 38 til blandet bolig- og erhverv.  Det er det andet lokalplanforslag i Hersted Industripark, hvor der gennemføres en byomdannelse og etableres flere nye bykvarterer.  

Der planlægges for et samlet bolig-/erhverv-etageareal på 13.816 kvm samt 3200 kvm kælder med parkering, samt teknik og depotrum. Der etableres 184 boliger med en gennemsnitlig boligstørrelse på 75 kvm. Bebyggelsen fordeles på fire bygningskroppe på fire til seks etager samt et tårn på hjørnet af Smedeland Boulevard og Smedeland boligvej på syv etager. Alle boliger har syd-vest vendt altan eller terrasse. Der etableres en penthouse lejlighed på toppen af en af de fire bygninger. 

Den eksisterende erhvervsbygning nedbrydes for at skabe plads til det nye byggeriet, som opføres som en firelænget karré i springende etageantal fra fire til syv etager. Facaden udføres med røde mursten og fladt tag ligesom gårdrummet anlægges grønt med legeaktiviteter for områdets børn.

Opdatering d. 24/3-23: Totalentreprenøren er pt. igang med at rydde de gamle bygninger på grunden for at gøre plads til det nye byggeri. 

Opdatering d. 14/4-23: Totalentreprenøren går i jorden i midt juni 2023. Det er pt. hyret underentreprenør ind til betonarbejdet. 
Der skal anvendes følgende materialer; 
Råhus- beton
Facade - mursten, træbeklædning ved penthouse
Tag - tagpap
Gulv - trægulv
Ventilation - decentral

Centrale aktører
  • KONCENTON A/S
  • HOLSCHER NORDBERG Architecture and Planning A/S
  • AFRY ApS
  • DJ MILJØ & GEOTEKNIK P/S
  • Schindler Elevatorer A/S
  • Ready Bathroom ApS
  • Leth Beton A/S
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.203