23948sdkhjf

Skjoldhøjkollegiets område - Skjoldhøj 2.0

Brabrand, Midtjylland

Fase
På Vej
Størrelse
145000 kvm
Adresse
matr.nr. 1bc
8220 Brabrand

Skjoldhøjkollegiets bestyrelse opfordrer private investorer til at indsende interessetilkendegivelse for partnerskab om udvikling af Skjoldhøjkollegiets område.
Skjoldhøjkollegiets bestyrelse har besluttet at gennemføre en fornyelse af kollegie-boligerne og hele Skjoldhøjkollegiets område. Skjoldhøjkollegiet har gennemgået re-novering af gavle, altaner og facader i 1985/1986 samt betonrenovering i 2017-2019.
Skjoldhøjkollegiet er ikke bæredygtig i sin nuværende form, idet økonomien ikke tillader den nødvendige fornyelse og modernisering, og udlejningssituationen med sti-gende lejetab på så stor en ungdomsboligbebyggelse kalder på forandring.
Skjoldhøjkollegiet udbyder således dele af Skjoldhøjkollegiet, Spobjergvej 5-229, 8220 Brabrand, der udgøres af matr.nr. 1bc med bygninger til salg, til en privat investor. Matrikel 1bc udgør i alt ca. 145.000 m².

Centrale aktører
  • Arkitema K/S
    Bygherrerådgiver
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.265