23948sdkhjf

Flegmade og Boulevarden i Vejle - cirka 10.960 kvm bolig, butik, service og erhverv

Vejle, Vejle Kommune

Fase
Udførelse
Budget
300.000.000 kr.
Størrelse
10960 kvm
Slut
Q4 2024
Kategorier

Opdatering 14/12-22: Dagligvarebutikken Aldi har trukket sig ud af Danmark. Virksomheden er i dialog med andre dagligvarebutikker, om at købe projektet når det står færdigt. 

Opdatering 7/10-22: Når de 138 nye boliger i slutningen af 2024 står færdige på Flegmade i Vejles vestby, bliver der brug for en dagligvarebutik mere i området. Og nu er der sat navn på:Valget er faldet på den tyske discountkæde, Aldi, der dermed får sin anden butik i Vejle. De 138 boliger kommer til at variere i størrelser fra under 50 kvadratmeter til cirka 120 kvadratmeter. Der bliver alt fra etværelses til fireværelses lejligheder. Aldi skal rykke ind i det 1200 kvadratmeter store butikslokalet i stueetagen. Derudover bliver der et 100 kvadratmeter stort erhvervslejemål, som endnu ikke er udlejet.

Opdatering 06.10.2021: Vejle Byråd har vedtaget lokalplanen endeligt.

En privat bygherre har anmodet Vejle Kommune om en lokalplan, der muliggør opførelse af cirka 10.960 kvm bolig, butik, service og erhverv på hjørnet af Flegmade og Boulevarden i Vejle bymidte. Ønsket er blevet imødekommet, og Vejle Byråd har nu besluttet at sende forslag til lokalplan nr. 1339 i høring i otte uger. Den nye bebyggelsen opføres i 5-6 etager langs Flegmade og Boulevarden. I stueetagen langs Flegmade placeres en dagligvarebutik, i stueetagen langs Boulevarden er der mulighed for placering af mindre dagligvarehandel, service, klinikker, kontor eller boliger. På de resterende etager placeres boliger, i alt ca. 120 boliger.

Centrale aktører
  • ALDI EJENDOMME ApS
  • Nordstern Herning ApS
  • PENSIONDANMARK PENSIONSFORSIKRINGSAKTIESELSKAB
  • Sweco Architects A/S
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.204