23948sdkhjf

Guldagerparken, Ølholm - byggemodning og udstykning

Tørring, Hedensted Kommune

Fase
Afsluttet
Budget
8.500.000 kr.
Adresse
Guldagervænget i Ølholm
7160 Tørring

Udvalget for Teknik i Hedensted Kommune har vedtaget lokalplan 1121 for et boligområde ved Guldagervænget i Ølholm endeligt. Lokalplanen er udarbejdet, fordi Hedensted Kommune ønsker, at der etableres et blandet boligområde med åben-lav og tæt-lav bebygglse i det sydøstlige Ølholm.

Opdatering 27.10.2021: Hedensted Byråd har anlægsbevilget 8,5 mio. kr. til projektering og udførelse af byggemodning af Guldagervænget, etape 3.

Opdatering 12/9-22: Der nu fastsat en plan for, hvornår 11 parcelhusgrunde i byen sættes til salg. Det er Hedensted Kommune, der står bag udstykningen af grundene og i følge grundsalgs-afdelingen er planen, at grundene bliver udbudt til salg i en budrunde fra 5. til 24. oktober 2022 og herefter kan de usolgte grunde købes i almindelig handel.
Inden budrunden sættes i gang skal kommunalbestyrelsen fastsætte en minimumspris for grundene på deres møde 28. september.

Centrale aktører
  • Geopartner Landinspektører A/S
  • Hedensted Kommune
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.235