23948sdkhjf

AutoCAD og Inventor

Tilbage til virksomhedsprofilen.

NTICADcenter dækker hele Skandinavien
Desværre åbner Metal Supply ikke op for at angive mere end en adresse, men NTI CADcenter har naturligvis kontorer tæt på dig. I Danmark har vi kontorer i Værløse, Ringsted, Vejle Aarhus og Aalborg. Se mere på www.nti.dk. Se også mere på www.nticad.se og www.ntinestor.no.

AutoCAD Inventor Suite
Produkterne i AutoCAD Inventor Suite kombinerer programmet Autodesk Inventor (2D/3D) til maskin-konstruktion med AutoCAD Mechanical (2D), så du kan udnytte fordelene ved at arbejde omkostningseffektivt med digitale prototyper.
Ingen andre end Autodesk og NTI CADcenter bestræber sig i den grad på at gøre det lettere for designere og konstruktører at udarbejde nøjagtige digitale prototyper og få bedre pro-dukter på markedet hurtigere og billigere - det kommer klart til udtryk gennem vores forskellige produktvarianter med funktionaliteter på forskellige niveauer, der passer til din virksomheds design- og konstruktionsbehov.

AutoCAD Inventor Routed Systems Suite
AutoCAD Inventor Routed Systems Suite byder på alle kernefunktionerne i AutoCAD Inventor Suite plus automatiserede værktøjer til design af kabel-, rør- og slangesystemer herunder også komplekse slange- og rørføringer samt design af elkabelsystemer og ledningsnet.

AutoCAD Inventor Professional Suite
AutoCAD Inventor Professional Suite indeholder alt det, du skal bruge for at udarbejde, validere og beskrive komplette digitale prototyper i 3D. Det indeholder alle kernefunktionerne i AutoCAD Inventor Suite 2010 med ekstra funktioner til design af rør-, slange- og kabelsystemer, værktøjsudvikling og simuleringsfunktioner

AutoCAD
I AutoCAD kan du designe, konstruere, visualisere og dokumentere dine ideer klart, tydeligt og effektivt. Autodesk har ét formål med AutoCAD: At øge produktiviteten. Nye funktioner sætter arbejdstempoet i vejret, gør det lettere at finde kommandoer og lettere for nye brugere at komme i gang.
I dag er AutoCAD det uomtvistelige førstevalg for mange hundrede tusinde CAD-brugere.

AutoCAD LT
AutoCAD LT forenkler de daglige opgaver med fuld kompatibilitet med ægte DWG-filformat, den nye brugergrænseflade, der er udformet som et bånd med faner, menubrowser og forbedret lagdialogboks. Når disse forbedringer kombineres med eksisterende funktioner som dynamiske blokke og skalering af noteobjekter, bliver arbejdet lettere.


Kursus hos NTI CADcenter
NTI CADcenter har Danmarks største udbud af CAD-kurser. Læs mere på www.nti.dk.

Fakta om NTI A/S

Adresse
NTI A/S
Lejrvej 15
3500 Værløse
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Furesø Kommune

Telefon: +45 70 10 14 00

Fax: +45 75 85 74 86

CVR nummer: DK12252528

P nummer: 1009002266

Ansatte: 124

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Send til en kollega

0.208