23948sdkhjf

Flyttebox

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Lej en flyttebox fra BOXIT og få overblik og xtra tid, når du skal flytte. BOXIT har udviklet et moderne flyttekoncept, der passer til den tid, vi lever i, hvor vi har brug for flekibilitet, og gerne vil undgå stress og tidspres, dyre flyttemænd eller et flyttefirma. BOXIT leverer flytteboxen ved dit gamle hjem i god tid, inden du skal flytte, så du i ro og mag kan pakke dine ting ned og flytte dem ud i containeren.

Du bestemmer selv, hvor meget tid du har brug for til at pakke dit hjem ned.

Når du har tømt det gamle hjem og pakket flytteboxen, henter BOXIT flytteboxen igen til aftalt tidspunkt, kører den til din nye adresse, hvor den placeres så tæt på hoveddøren som muligt. I langt det fleste tilfælde kan flytteboxen placeres lige udenfor, så det er nemt for jer at tømme den. 

Flytteboxen kan igen stå i al den tid du har brug for, så du kan sætte det nye hjem i stand og flytte møbler og andet indbo ind i det tempo, som passer dig. Når flytteboxen er tom, henter BOXIT den igen. 

Står du over for en flytning, så kontakt BOXIT og hør mere om vores Flyttebox. Ønsker du at bestille flytteboxen til din flytning, så kontakt BOXIT Container på tlf.: 70 70 17 90 eller send en mail til container@boxit.dk.

Du kan også læse mere her: BOXIT Flyttebox. eller på flyttebox.dk

Fakta om BOXIT Container

Adresse
BOXIT Container
Østre Alle 4
9000 Aalborg

Region
Danmark
Nordjylland
Aalborg Kommune

Telefon: +45 70701790

CVR nummer: DK21410888

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Hanne Ninna Iversen
Direkte telefon: +45 99366616

Martin Jensen
Direkte telefon: +45 99366615

Send til en kollega

0.079