23948sdkhjf

Skift fra olie til LPG

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Alle olieforbrugende virksomheder har i princippet glæde af at konvertere til gas - uanset om de benytter energien til opvarmning eller industriprocesser. Vi anbefaler især virksomheder, som ikke har adgang til naturgas, at konvertere til LPG.

En af LPG'ens store fordele er dens høje brændværdi. Helt konkret betyder det, at du kan vride mere energi ud af hver brændselsenhed, end du kan med olie. Derfor er der penge at spare ved bare at udskifte brændslet - også selvom prisen på en liter olie og et kg gas skulle være nogenlunde ens. Dertil kommer, at man med ekstra optimering af kedelanlægget kan reducere sit samlede energiforbrug. På sigt bliver det til store besparelser. Afhængigt af volumen og størrelse er investeringen tjent hjem efter 1-3 år.

Kuldioxid-udledningen fra LPG er omkring 20% lavere end udledningen fra olie. Derudover er det et miljømæssigt argument, at LPG medfører en mindre påvirkning af den lokale luftkvalitet end olie på grund af sin minimale udledning af partikler og NOx. Partikler og NOx er blandt andet blevet knyttet til fænomenet 'diesel-cancer', hvilket er blevet bekræftet af WHO, World Health Organisation.

Læs mere om at skifte til LPG på vores hjemmeside.

Fakta om Kosan Gas a/s

Adresse
Kosan Gas a/s
Hasselager Centervej 19-21
8260 Viby J
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Århus Kommune

Telefon: +45 89487700

CVR nummer: DK17990977

Ansatte: 80

Certifikater: ISO 14001

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Bente Thorup
Stilling: Regional Marketing & Product Manager, B2B
Direkte telefon: +45 22631340

Hanne L. Christensen

Send til en kollega

0.094