23948sdkhjf

Brændefyr, Pillefyr, Industrikedler

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Når du vælger en af vores varmeløsninger, får du et effektivt produkt, hvor funktionalitet og kvalitet går hånd i hånd. Hvad enten du ønsker at opvarme boliger, institutioner, eller mindre erhvervsbygninger med  træpillefyr, flisfyr eller brændekedler er vores erfaring og professionalisme din sikkerhed for, at funktion, ydelse og komfort er gennemgående egenskaber i alle vores løsninger.

Du finder varmeløsninger fra førende producenter:

  • ATMOS - mest solgte fastbrændselskedler og træpille fyr i Europa
  • ETA Industrikedler - østrigsk high end kedler, der kan fyre med f.eks elefantgræs, flis eller træpiller

ATMOS kedler og fyr er robuste og brugervenlige løsninger, der er designet til at yde høje virkningsgrader med lave emissionsværdier. Vi fører brændekedler, pillefyr, kombikedler og fliskedler fra ATMOS, produkterne er gennemprøvede og tilbyder en høj driftsikkerhed og effektivitet. Alle ATMOS fyr og kedler leveres med et enkelt og brugervenligt manuelt kontrolpanel, med mulighed for tilkobling af en vejrbestandig, elektronisk styreenhed.

ETA Flis- og Industrikedler er kendetegnet ved at være højtydende,  fleksible og brugervenlige. Kedlerne er designet til at genkende brændselstypen og afpasse forbrændingen derefter, så du opnår den mest effektive forbrænding. Alle ETA kedler betjenes med det digitale ETAtouch styresystem, der gør det ,muligt at styre kedlen fra din pc, tablet eller mobil - selv mens du er på ferie.

BG Termic Plus leverer fremtidssikrede varmeløsninger, der tager udgangspunkt i dine behov - PLUS vi gennem faglig ekspertise rådgiver og guider dig trygt og kompetent gennem hele processen.

Du kan se mere på termicplus.dk 

BG Termic Plus udspringer af en sammenlægning af BG Biovarme og ventilationsafdelingen under BG Burcharth, som begge er en del af BG Group.

 

Fakta om BG Termic Plus ApS

Adresse
BG Termic Plus ApS
Østbirkvej 2
5240 Odense NV

Region
Danmark
Syddanmark
Odense Kommune

Telefon: +45 65 994 995

CVR nummer: DK10081122

P nummer: 1009033986

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Send til en kollega

0.078