23948sdkhjf

Håndværkerfradraget godt for Fyn

BoligJob-ordningen vil give arbejde til ledige håndværkere på Fyn. Særligt reglerne for tilskud til sommerhusrenoveringer er godt for de fynske håndværkere, vurderer Dansk Byggeri Fyn.
Søndag blev et flertal af Folketingets partier enige om en ny BoligJob-ordning. Ordningen gælder for hele 2013 og 2014 og betyder, at en husstand vil kunne fradrage op til 15.000 kr. pr. person over 18 år. Som noget nyt udvides ordningen til også at omfatte sommer- og fritidshuse med virkning fra den 22. april 2013.

Læs mere: BoligJob-ordningen er tilbage.

Genindførslen skaber glæde blandt håndværkerfirmaer landet over. Således også på Fyn.

- Jeg er meget glad for, at vi nu med sikkerhed endelig kan sige til kunderne, at BoligJob-ordningen er genindført, og at kunderne får deres håndværkerfradrag. Det vil helt sikkert være med til at sætte gang i en masse arbejde ude hos private boligejere og ikke mindst give arbejde til ledige håndværkere på Fyn og flere lærepladser, siger formand for Dansk Byggeri Fyn, Claus Larsen, til TV2 Fyn.

Af de 4.300 arbejdspladser, som Dansk Byggeri vurderer, den genindførte BoligJob-ordning vil skabe i 2013, ventes de 1.000 at blive skabt i Region Syddanmark.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093