23948sdkhjf

Bila A/S er årets kriseknuser

En offensiv oprustning på salgssiden gør, at den nordvestjyske robotleverandør nu kan bryste sig af at være den bedste virksomhed til at knuse krisen.
Bila A/S er den virksomhed, der har tacklet de sidste års krise mest konstruktivt.

Det mener redaktionen bag Industry Supplys brancheportaler, som har valgt den nordvestjyske robotleverandør som årets ”kriseknuser” i den konkurrence, der har fundet sted den sidste måned.

Bila – der især har udmærket sig med en offensiv satsning på salgssiden – blev valgt ud fra et indledende felt af knap 50 virksomheder, der siden blev skåret ned til 18 nominerede.

De nominerede var fordelt med tre virksomheder hver på portalerne Building Supply, Electronic Supply, Energy Supply, Food Supply, Metal Supply og Wood Supply.

De seks søsterportaler præsenterede i sidste uge de nominerede virksomheder, før vinderen i dag blev udnævnt. Med hæderen følger en annoncepakke på en værdi af 25.000 kr. til Bila, der allerede har fået direkte besked.

De øvrige fem finalister placerede sig i følgende rækkefølge: Detectronic, Danske Commodities, Carl Hansen & Søn, Kamstrup og Blue Line.

Læs historien "Bila gik i offensiven" på Metal Supply

Læs eller genlæs historierne om Building Supplys kriseknusere her
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08