23948sdkhjf

Jem & Fix på vej i Bjerringbro

Planerne om et Jem & Fix-byggemarked i Bjerringbro er nærmere realisering med ja fra Viborg Kommunes Økonomiudvalg til et indlede planarbejde.
Jem & Fix-kædens planer om et rykind i Bjerringbro er tidligere stødt på grund. Men adm. direktør i kæden, Svend Pedersen, har i den forbindelse givet udtryk for, at han forventer, kæden vil etablere sig i byen.

Læs mere: Jem & Fix overvejer udvidelse i Bjerringbro.

De planer ser ud til at rykke nærmere. Viborg Kommune er blevet ansøgt om tilladelse til etablering af en butik på 800 m² på Heimdalsvej i Bjerringbro. Ifølge Midtjyllands Avis drejder det sig mere præcist om en ny Jem & Fix-butik, der vil blive nabo til det nuværende Bjerringbro Byggecenter, som har været på stedet siden 1972, og i dag er del af Strak-kæden.

Butik på op mod 2.000 m²
Etableringen af butikken kræver dog, at den gældende lokalplan ændres. Af seneste referat fra Viborg Kommunes Økonomiudvalg fremgår det, at der er arbejdes med tilladelse til at etablere butik på op mod 2.000 m² samt at de særligt pladskrævende butikker indenfor området kan være på samlet 13.000 m².

Økonomiudvalget sagde på mødet ja til, at der sættes gang i planlægning og en forudgående offentlighedsfase for den nødvendige lokalplanændring.

Tidsplanen ventes at blive; forudgående offentlighed medio 2013, planlægningen opstartes medio/ultimo 2013, planforslag til vedtagelse primo 2014 og endelig vedtagelse medio 2014.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094