23948sdkhjf

Økonomisk støtte til Campus-byggeri

Campus Bornholm modtager nu ekstra 1,9 mio. kr. årligt til det kommende campus-byggeri fra Ministeriet for Børn og Undervisning.
Campus Bornholm holdt i marts måned et møde med minister Christine Antorini fra Ministeriet for Børn og Undervisning om mulighederne for at støtte skolen økonomisk til den fysiske sammenlægning af skolen. Fra Campus Bornholm deltog bestyrelsesformand Jeppe Kofod, direktør Mads Kofod, samt økonomi- og administrationschef Signe Saabye Ottosen.

Allerede på mødet fik campus-projektet ministerens fulde opbakning. Efterfølgende har ministeriet beddelt, at man øger tilskuddet til skolen med 1,9 mio. kr. årligt til den kommende campus-bygning.

- Vi arbejder benhårdt for at skaffe de økonomiske midler, og med ministeriets udmelding er vi kommet et langt stykke ad vejen. Det er samtidig en anerkendelse af, at vi med en fysisk samling af Campus Bornholm kan opretholde og videreudvikle det nuværende uddannelsesmiljø, så øen fortsat vil være et attraktivt og meningsfyldt sted at uddanne sig, bosætte sig og arbejde, fortæller bestyrelsesformand, Jeppe Kofod.

Mangler 56 mio. kr.
Med ministeriets støtte er Campus Bornholm rykket et stort skridt nærmere etableringen af byggeriet, som er tegnet af Cubo Arkitekter A/S og skal samle øens ungdoms-, voksen og efteruddannelser. Campus Bornholm har flere ansøgninger ude til behandling hos fonde og intensiverer nu arbejdet med at skaffe den sidste del af finansieringen.

Læs mere: Cubo vinder Campus Bornholm.

- Ministeriet har givet lovning på, at tilskuddet til Campus Bornholm hæves så markant, at vi med ministeriets støtte nu kun mangler ca. 56 mio. kr. Vi er derfor tæt på at kunne gå i gang med realiseringen af byggeriet, fortæller direktør Mads Kofod.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081