23948sdkhjf

Odder Elservice med skole-opgave

Hundslund Skole ved Odder har netop taget et nyt solcelleanlæg i brug. Kommunen overvejer nu at investere i flere anlæg på kommunale bygninger.
Et nyt solcelleanlæg på Hundslund Skole blev indviet tirsdag d. 28 maj. Anlægget forventes at kunne dække næsten hele skolens elforbrug.

Læs mere: Nyt solcelleanlæg på Odder-skole.

Odder-borgmester Elvin J. Hansen indviede anlægget ved at fjerne forhænget fra en stor skærm i skolens fællesrum. På skærmen kan personale og elever følge med i, hvor meget el, anlægget producerer, ligesom de kan følge med i, hvor meget skolen forbruger.

Det nye solcelleanlæg på Hundslund skole er på i alt 260 m2, og har en ydeevne på 39 kW. Det er Viby Elværk, der har stået for monteringen af anlægget, og Odder Elservice har koblet anlægget sammen med skolens øvrige systemer.

Måske andre anlæg
Odder Kommune installerede for ca. ti år siden et solcelleanlæg ved Pakhuset - et anlæg, der producerer næsten halvdelen af bygningens elforbrug, men i mellemtiden er der ikke blevet sat andre anlæg op.

- Det er på en måde et forsøgsprojekt, vi sætter i gang her på Hundslund Skole, idet det måske kan bane vejen for anlæg på andre af Odder Kommunes bygninger, sagde borgmester Elvin J. Hansen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11