23948sdkhjf

Erhvervsbygger sikrer sig 89.900 nye kvadratmeter

KT Erhvervsbyg har sikret sig 89.900 nye kvm at bygge på i Gedved nord for Horsens, efter Horsens Byråd tirsdag aften nikkede ja til salget.

Det skriver Horsens Folkeblad.

For en pris på omkring 13,5 mio. kr. har den Give-baserede virksomhed erhvervet sig jorden i Erhvervspark Nova med henblik på at bygge lager- og logistikejendom, fortæller direktør Per Henriksen til avisen.

Hvem der flytter ind i de nye rammer, er direktøren ikke klar til at afsløre, men til avisen fortæller han, at investeringen er gennemført i samarbejde med kapitalfond, der på sigt skal være ejer af byggeriet.

Ifølge Per Henriksen er planen at opføre 36.000-40.000 kvm sammenhængende byggeri, og forventningen er, at det vil blive opført i etaper og stå endeligt klar til indflytning omkring årsskiftet 2024/25.

– Om det bygges i en, to eller tre etaper, er ikke på plads endnu, men formentlig vil der i første omgang blive bygget 40-50 procent, og så håber vi, at der til den tid er fundet nogen til at bo der. Det er en proces, der er meget normal, siger KT-direktøren til Horsens Folkeblad.

Området omkring erhvervsparken er allerede velkendt for Give-virksomheden, der på den anden side af vejen er i gang med at opføre 16.100 kvm for beslagproducenten Simpson Strong-Tie.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.114