23948sdkhjf

Beslagproducent investerer 100 millioner – entreprenøren er på plads til nyt domicil

Beslagproducenten Simpson Strong-Tie har nu meddelt sine medarbejdere, at firmaet igangsætter opførelsen af en ny produktionshal, lager og administration. Det nye domicil opføres på en 48.000 kvm stor grund ud til motorvejen ved Gedved i Horsens Nord, cirka 30 km vest for de nuværende bygninger i Boulstrup nær Odder, oplyser selskabet i en pressemeddelelse. 

Frem til 2001, hvor amerikanske Simpson Strong-Tie købte det daværende BMF Bygningsbeslag og ændrede navnet, blev det løbende bygget nye haller på grunden i Boulstrup. Resultatet er dog, at virksomhedens bygninger i dag består af mange mindre haller placeret lettere tilfældigt på grunden og det er denne usammenhængende planløsning der i første omgang fik virksomheden til at ønske sig nye bygninger. 

– Vi startede denne proces, da vi i 2017 erkendte, at vi ikke kunne fortsætte i de nuværende bygninger af logistiske- og produktionsoptimeringsmæssige årsager. Vi begyndte derfor at undersøge mulighederne for at bygge nyt, forklarer adm. direktør Kasper Bregendahl.

Årtiers produktion af beslag

Firmaet, som i dag hedder Simpson Strong-Tie, har produceret beslag i de nuværende bygninger i Boulstrup nær Odder siden 1965.

Oprindeligt hed virksomheden BMF bygningsbeslag og var ejet af en lokal familie fra Odder, men i 2001 blev virksomheden solgt til amerikanske Simpson Strong-Tie, som har afdelinger i hele Europa og resten af verden.

Firmaet bruger 80-100 mio. kr. på at bygge og dermed sikre arbejdspladser i Danmark, fortæller Kasper Bregendahl til Århus Stiftstidende om byggeriet, som tæller 10.000 kvm produktion og 12-14.000 kvm administration.

Byggestart i 2022 

Opførelsen af de nye bygninger har Simpson Strong-Tie lagt i hænderne på KT Erhvervsbyg, som vil påbegynde byggeriet i 2022. 

Herefter skal alle virksomhedens produktionslinjer flyttes, hvilket man forventer tager imellem tre-seks måneder, alt imens firmaet i hele perioden ønsker at opretholde fuld leveringssikkerhed. 

Forventningen er derfor, at flytningen er gennemført ved udgangen af 2023.

 

Kommenter artiklen (1)
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125