23948sdkhjf

Velbesøgt rejsegilde på nyt sundhedshus

Det var en vigtig milepæl, der blev nået, da der i fredags var rejsegilde på Langelands nye sundhedshus. De fremmødte kunne se, hvordan 23 mio. kr. bliver til et nyt sundhedshus.
Kun fire måneder efter byggeriet gik i gang på sundhedshuset i Rudkøbing. Kunne Region Syddanmark og Langeland Kommune i fredags invitere til rejsegilde.

Sundhedshuset bliver indrettet i den gamle skole i Rudkøbing, hvor over 30 håndværkere - hovedsageligt fra lokale virksomheder - har haft travlt med at nedbryde mure og skabe rammerne, så man som borger på Langeland får den bedst mulige hjælp.

Læs mere: Fagentrepriser på sundhedshus gik til lokale.

- Det nye sundhedshus giver både borgere og patienter et samlet sundhedstilbud, der er tæt på og let tilgængeligt. Ved at samle en lang række kommunale og regionale tilbud under ét tag, så får borgeren helt bogstaveligt én indgang til sundhedstilbuddene. Og så sikrer vi tilmed, at der er sammenhæng og en stærk faglighed til rådighed for patienterne, sagde Bo Libergren, formand for Region Syddanmarks sundhedssamordningsudvalg.

Bedre sundhed i fælles rammer
I sundhedshuset samles blandt andre jordemoder, praktiserende læger, terapeuter og sygeplejersker samt et jobcenter. De mange faggrupper skal være med til at skabe en bedre sammenhæng mellem langelændernes sundhedstilbud - uanset om det er et tilbud fra kommunen eller regionen.

Langeland Kommune og Region Syddanmark forventer, at det nye sundhedshus er klar til indflytning og brug i februar 2014.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095