23948sdkhjf

Første spadestik til Alfa Laval domicil

Fredag blev spaden stukket i jorden til Alfa Lavals nye 126 millioner kroner domicil i Aalborg.
Første spadestik blev fredag taget på den 6.000 m2 store ejendom, som PensionDanmarks medlemmer kommer til at eje, når domicilet står klar i sommeren 2015.

Det er PensionDanmarks første ejendomsinvestering i Aalborg, og investeringen på 126 mio. kr. vil skabe godt 100 arbejdspladser i opførelsesperioden.

- Vi er meget glade for, at 3F’ernes eget pensionsselskab nu for første gang investerer i Aalborg. For foruden et godt afkast betyder investeringen, at der bliver skabt lokale 3F-arbejdspladser på ordnede vilkår for vores egne pensionskroner, siger Søren Els-berg, formand for 3F Aalborg.

Læs også: TDK sælger 6.000 m² domicil-projekt

- Investeringen i Alfa Lavals kommende domicil vil først og fremmest komme medlemmerne til gode i form af et stabilt godt afkast i mange år. Men investeringer i nybyggeri som denne skaber også arbejdspladser til medlemmerne. Det er et ekstra plus, siger adm. direktør Torben Möger Pedersen, PensionDanmark, der i dag tog første spadestik på byggeriet sammen med bl.a. borgmester Thomas Kastrup Larsen, Aalborg Kommune, og adm. direktør Søren Krarup, Alfa Laval Aalborg.

PensionDanmark har investeret godt 12 mia. kr. i danske erhvervs- og boligejendomme og vil i de kommende år investere omkring 2 mia. kr. yderligere om året i ejendomme.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126