23948sdkhjf

VVS-grossist solgt

Boldsen A/S i Randers er blevet solgt til en privat investorgruppe. Tilpasninger betyder, at 29 ud af 70 ansatte bliver fyret.
Det skriver Randers Amtsavis

Efter længere tids forsøg på at finde ny kapital samt en tilpasningsproces, der har betydet fyringer, er der kommet en afklaring for Boldsen A/S. En privat investorgruppe har nu købt VVS- og værktøjsgrossisten.

- Vi har præsteret dårlige resultater i nogle år. Derfor har vi måttet indskrænke virksomheden, så den passer til det marked, der er. Og vi har måttet bide helt ind til benet for at gøre det til en attraktiv virksomhed at sælge. Det har de 29 dygtige medarbejde måttet betale for. Og det er jeg ked af. Men jeg er glad for, at resten af vores medarbejdere kan fortsætte, og jeg er glad for, at vi nu kan sige til vores kunder, at på mandag starter vi på en frisk, fortalte bestyrelsesformand Christian Boldsen til Randers Amtsavis.

Familien forlader firmaet
Salget er blandt andet nødvendiggjort af et vigende marked med stadig færre industriarbejdspladser i Randers.

I september blev Jan Ehlers Lønstrup ansat som direktør, blandt andet med det mål af finde frisk kapital. Den mission er nu fuldført med ejerskiftet, og han er blandt dem som nu forlader firmaet. Lars Hansen, tidligere direktør i byggemarkedskæden Stark, bliver firmaets nye direktør.

Samtidig betyder salget, at Christian Boldsen forlader firmaet. Hermed er Boldsen-familien ude af firmaet, de stiftede i 1879.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.25